Prijava za korisnike:

Pravne informacije

 

© Copyright ZAD «МИРРА-М zajedno sa DOO PRADO VVK», 1996-2020. Sva prava zadržana.

Ova pravila važe za sve sadašnje i buduće posetioce sajta www.mirra.rs, Koristeći materijale sajta posetilac se slaže sa ovim pravilima. ZAD «MIRRA – M» zajedno sa DOO PRADO VVK (u daljem tekstu - Kompanija) zadržava pravo da menja pravila u bilo koje vreme po sopstvenom nahođenju. Bilo koje promene u pravilima ćemo prijaviti u ovom delu sajta kada se pojave.

Informacije na sajtu

Bilo koje informacije, materijali, slike prikazane na ovom sajtu su vlasništvo Kompanije i sajta www.mirra.rs.

Kompanija ne može da garantuje tačnost, kompletnost i pouzdanost informacija koje se nalaze na ovom sajtu. Prema tome, ne možete u potpunosti verovati informacijama objavljenim na ovom sajtu dok ne dobijete od nas pismeno obaveštenje.

Kompanija ne odgovara za bilo kakva oštećenja nastala korišćenjem ili nemogućnošćom korišćenja informacija, usluga ili proizvoda Kompanije.

Ovim Kompanija daje vam pravo da vidite, kopirate, štampate i distribuirate bilo koje materijale postavljeni na ovom sajtu samo u nekomercijalne svrhe. Informacije se ne može koristiti u druge svrhe.

Ako koristite bilo koji materijal sa ovog sajta na vašem resursu link ka www.mirra.rs je obavezan.

Uprkos dozvoli da preuzimate bilo kakve informacije sa ovog sajta, kompanija zadržava sva autorska prava na sve predstavljene tekstualne ili grafičke materijale koji se ne mogu menjati bez pismene saglasnosti Kompanije.

Linkovi ka sajtovima trećih strana

Ovaj sajt je zvanični sajt Kompanije na Internetu.

Kompanija nije odgovorna za informacije koje se nalaze na svim ostalim nezvaničnim sajtovima, internet- prodavnicama i sajtovima - distributerima proizvoda. Svi sajtovi koji koriste simboliku Kompanije nemaju nikakve veze sa Kompanijom, ne odražavaju njen koncept i izražavaju isključivo svoju sopstvenu tačku gledišta.

Ovaj sajt može da sadrži informaciju o sajtovima trećih lica i / ili linkove ka njima, koji su napravljeni isključivo za pogodnosti korisnika. To ne znači da Kompanija odobrava sadržaj ovih sajtova ili odgovora za to. Prelazak na bilo koji Internet - resurs po linku objavljenom na ovom sajtu, vrši se isključivo na sopstveni rizik korisnika. Podaci za svakoga ko ima, pravi ili planira da otvori Internet- stranice posvećene Kompaniji i / ili njenim proizvodima, od vas se traži da objavite na vašem sajtu hyperlink ka sajtu Kompanije - www.mirra.rs.

Prilikom korišćenja elektronskih materijala koji su pripremila Kompanija, kao što su bilo kakve informacije sa sajta

morate da stavite odgovarajući hiperlink prema sajtu Kompanije - www.mirra.rs

prilikom korišćenja štampanih materijala pripremljenih od strane Kompanije, kao što su informacije iz kataloga, priručnika, brošura, letaka, flajera itd. – u obavezi ste da postavite informacije o originalnom izvoru.

Ispunjavanje ovih uslova ne tera vas na bilo koje materijalne troškove ili prekomerne troškove rada.

To je samo civilizovana praksa korišćenja intelektualne svojine i primene postojećih međunarodnih zakona o autorskom pravu.

U slučaju narušavanja autorskih i srodnih prava, kao i namerno obmanjivanje korisnika interneta Kompanija zadržava pravo da kontaktira vašeg provajdera sa ciljem prestanka pružanja usluga hostinga.