Prijava za korisnike:

MIRRA je otvorila Studio Lepote

6 Сентябрь 2016
Delite vesti:
MIRRA je otvorila Studio Lepote

Krajem avgusta ruska kompanija MIRRA je otvorila studio lepote MIRRA.

Vrata prodavnice kompanije MIRRA u Beogradu su prvi put bila otvorena u novembru prošle godine.

Danas imamo veliki broj svojih stalnih kupaca različitog uzrasta koji se prema kozmetici MIRRA odnose s posebom ljubavlju i daju joj prednost.

Prateći njihove savete, i prateći našu viziju, iskustvo i napredak, rešili smo da od prodavnice načinimo prodavnicu – studio lepote gde će svaki kupac moći ne samo da kupi svoju omiljenu kozmetiku, već i da dobije visokokvalitetnu negu kože lica, da se opusti uz umirujuću muziku i da oseti pravo uživanje. ALI NAJVAŽNIJE JE da kombinacija tretmana u salonu i kvalitetna kućna nega garantuju potpuno rešenje celog niza estetskih problema.

U programima namenjenim nezi kože lica, studio MIRRA koristi samo svoju rusku profesionalnu liniju MIRRA PROFESSIONAL.

Ovde možete dobiti niženavedene programe nege kože lica:

• Programi anti-age nege iz linije Caviar

• Programi anti-age nege sa peptidima

• Program anti akne i post akne

• Program protiv rozacee

• Program aktivne hidratacije

• Antistres program i za žene i za muškarce

• Raznovrsni pilinzi

Pored toga, kvalifikovani kozmetičar koji je pregledao i proanalizirao vašu kožu, može sam za vas da odabere neophodan program komponovan na osnovu sastava profesionalne kozmetike. S obzirom na to da u sastav proizvoda kozmetike MIRRA PROFESSIONAL ulaze jedinstvene inovativne formule s aktivnim sastojcima i isključivo jakim uljanim strukturama gde svaki od njih ne sadrži konzervanse, boje i arome.

Kako biste koristili naše usluge, pozovite nas na broj telefona: 064 058 39 07 i zakažite tretman u Vama i kozmetičaru odgovarajuće vreme.

← All News