Prijava za korisnike:

KONFERENCIJA U BUDVI

21 Июнь 2017
Delite vesti:
KONFERENCIJA U BUDVI

Mirra konferencija se održala od 17-18. juna u Budvi. Na konferenciji su bili predstavnici mirra kompanije, njeni tehnolozi, doktori, naučnici, distibuteri I mi.

U toku 17-18. juna bili su prezentovani novi preparati.

Prvi preparat je hidratantna maska, koja intenzivno I dugotrajno hidrira lice. Maska je prilagođena svim tipovima kože kao I godinama. Idealna je za prelaz godišnjih doba kada se koža naročito suši zbog stresa I promena koje doživljava. Dobili smo I testere kako bi prvi isprobali ovu masku. Maska je odlicna.

Drugi preparat je nova krema pod nazivom MEGAPOLIS. Ova krema je dizajnirana za sve stanovnike velikih gradova, jer je vazduh tu najzagadjeniji. Krema stiti od radijacije, od štetnih gasova, duvanskog dima, sunca I svih ostalih štetnih špoljasnjih faktora. Dugotrajno korišćenje ove Kreme daje licu prirodan, rumen I zdrav izgled.

Treca novina u kompaniji mirra jeste da će svi stari šamponi biti zamenjeni novim lekovitim šamponima. Novi šamponi će biti dizajnirani na osnovu problema koji se mogu javiti na predelu glave. To su naprimer šampon protiv peruti, protiv alopecije (opadanja kose), protiv iritacija i drugih bolesti temena glave i kose.

Na konferenciji su bili distributeri koji su prezentovali kako najlakse I najefikasnije prodavati lekove, konkretno prašak za mršavljenje. Prezentovali su dejstvo ovog leka, način primene kao I način života u toku korišćenja ovog leka I njegove rezultate koji su odlični. Najbolji su dobijali I nagrade.

Zanimljivosti koje su mogle da se cuju jeste marketing. Kako najlakse reklamirati svoju kompaniju? Na koji način? I Gde? Pored marketinga, bilo je reči I o lekovitom bilju, odnosno o njegovom dejstvu.

Mi smo takođe prezentovali naše salone koji se nalaze u Beogradu I Novom Sadu. Na koji način radimo I kako se razvijamo. Koji I kakav je naš napredak. Bilo je sjajno. Pored posla smo mogli da uživamo, odmaramo I da se kupamo u moru. Jedva čekamo septembar kada će novi proizvodi biti u prodaji.

← All News