Prijava za korisnike:

Nagrade i dostignuća

Kvalitet i efikasnost kozmetike Mirra potvrđuju brojne nagrade: diplome, znakovi, premije, zlatne i srebrne medalje, medalje od platine u Rusiji i inostranstvu. Naša kompanija je jedina među kozmetičkim kompanijama, kojoj su dodeljene akademske nagrade za razvoj i uvođenje savremenih visokih tehnologija i ingredijenata u industrijsku proizvodnju. Kompanija je navedena u Registru proizvođača i dobavljača prirodnih i bezopasnih proizvoda koji ispunjavaju ekološke zahteve. Rad kompanije na obezbeđenju kvaliteta proizvoda zadovoljava međunarodne standarde i sertifikovan je od strane Međunarodnog sistema za upravljanje kvalitetom ISO 9001: 2008.

2014. god
  • Nacionalna nagrada 2014 „Moja kozmetika“;

    U kategoriji „Modna paleta“ pobednika i vlasnika na prvom mestu je osvojila senka „Kaleidoskop“ i Sjaj za usta iz kolekcije Passion Rouge.

  • «Izvoznik godine 2014»

    Za značajan doprinos razvoju ruske privrede i jačanje rejtinga zemlje na međunarodnim tržištima Mirra. Prema rezultatima statističke rang liste, koja je imala Privredna komora i industrije Ruske Federacije i AD "National Business Rating", AD "MIRRA-M" na iznos od 4 pokazatelja spoljne ekonomske aktivnosti je osvojila 2. mesto u prvih 50 među-ruskih izvoznika u robnoj grupi "Parfemi i kozmetičke proizvode."

2013. god
2012. god
Akademska nagrada
Arhiva 2010-1999. god