Prijava za korisnike:

Sve što ste želeli da znate o kompaniji MIRRA

Kompanija MIRRA – je:

 • Ruski proizvođač prirodne kozmetike od 1996 godine.
 • Sopstvena proizvodnja na bazi Državnog naučnog centra primenjene mikrobiologije u naučnom gradu Obolensku Moskovske oblasti.
 • Unikatni proizvodi na granici kozmetologije i farmaceutike koji se kreiraju uz primenu najnovijih tehnologija.
 • Proizvodnja na bazi nanotehnologija i patentiranih inovacija.
 • 100% usklađenost sa zahtevima regulatornih dokumenata i sertifikata o kvalitetu.

Sve to važi za našu kompaniju MIRRA i naše proizvode koji su tokom godina stekli besprekoran ugled, ljubav i poverenje potrošača. Sve je počelo daleke 1996. godine.…

Te godine je bila osnovana kozmetička kompanija « "Mirra Luks".» "Domovina" » naše kompanije - Svesavezni naučno- istraživački Institut primenjene mikrobiologije (danas Državni istraživački centar za primenjenu mikrobiologiju) u naučnom gradu Obolensku Moskovske oblasti.

Iste godine pojavili su se prvi proizvodi pod brendom « Mirra ». To su balzam « Mirralgin », «Reventon», «Alleron». Njihova efikasnost je dobila visoke ocene od strane potrošača, i kao rezultat, brzo su postali najprodavaniji artikli i ne predaju svoje pozicije do sada.

Međutim, nikada nismo proizvodili samo kozmetiku. Naši proizvodi su kozmeceutika, odnosno medicinska kozmetika. Stvorena je na granici kozmetologije i farmakologije što određuje efikasnost svakog sredstva i korist koju ono donosi.

Uzgred, izraz « Kozmeceutika » je bio uključen u «Rečnik parfimerije i kozmetike» iste 1996. godine.

1997. godine se pojavio i prvi nou-hau MIRRA.

Nikad se ne zaustavljati je jedan od naših principa. Zato posvećujemo posebnu pažnju naučnom radu i daljem poboljšanju kozmetičkih proizvoda.

Kao rezultat 1997. godine naš naučni odsek je predstavio prvi nou-hau MIRRA. To je rotaciono- kavitaciono emulgovanje. Ono pruži mogućnost izrađivati kremaste mikroemulzije,veličina čestica kojih je 500 puta manja od ćelija kože. Njihova minimalna veličina je garancija transdermalnog efekta (visoke prodorne sposobnosti).

1998-1999 su obeležene za nas velikim brojem nagrada i priznanja stručne zajednice biotehnologa. U ovom periodu mi smo jedini među svim ruskim kozmetičkim kompanijama dobili prestižne naučne nagrade koje nose imenaV.D Beljaeva, M.P Čumakova i I.N. Blohine.

1999 godine se pojavio i drugi nou-hau MIRRA. 1999 - početak proizvodnje novog inovativnog proizvoda – kozmetičkog lipozomalnog gela. Iste godine se otvorilo prvo zvanično predstavništvo naše kompanije u Evropi (Švajcarska).

2002 godine smo dobili prvi ISO sertifikat.

2002 godine kompanija Mirra je zvanično potvrdila najviši nivo svoje proizvodnje koji zadovoljava stroge međunarodne standarde - dobili smo sertifikat ISO 9001: 2000. I to smo dobili prvi među svim ruskim kozmetičkim kompanijama!

Još jedan značajni događaj te godine je lansiranje na tržištu nove profesionalne linije. Ovo je proizvod pod markom MIRRA PROFESSIONAL koji je nastao posebno za stručnjake industrije lepote i brzo stekao priznanje od strane najboljih kozmetičkih salona.

2003 godine se pojavio i treći nou-hau MIRRA.

2003 godina je obeležena našom trećom velikom inovacijom — kozmetičkim proizvodima nove generacije sa uvođenjem formulacije celih jaja kavijara. Uskoro smo dobili patent na ovi nou-hau, tako da ponosno naglašavamo da stojimo na početku ove oblasti u svetu.

2004 godine - By Pierre Cardin.

Ove godine smo počeli saradnju sa dobro poznatim modnim dizajnerom Pierrom Cardinom. On je ocenio naše proizvode i kao rezultat zajedno smo birali ingredijente i arome stvarajući novu ekskluzivnu liniju muške kozmetike ELEGANCE by PIERRE CARDIN sa kavijarom. Dostupna je danas i mnogo se traži.

2008 godina i dekorativna kozmetika

2008. godina za našu kompaniju je bila zaista simbolična. Zašto?

Prvo, od 2006. godine aktivno smo radili na svom brendu i pozicioniranju kako bismo savršeno odgovarali duhu vremena. Do 2008. godine taj proces je bio završen i stekli smo naziv, koji sada vole milioni korisnika –MIRRA.

Drugo, iste godine smo uradili nešto novo za sebe - lansiranje dekorativne kozmetike. Na kreiranju i razvoju ove linije rade najbolji evropski i ruski proizvođači.

Treće, aktivno smo počeli da učestvujemo na sajmovima, uključujući Cosmoprof, InterCHARM, Baltic Beauty. Dobili smo nagrade World Fashion Avards, LUXURY Brand Awards, kao i « Miris godine » i nacionalnu nagradu «Moja kozmetika».

Strategija 2014-2018

2014. godina — je isto značajna u istoriji kompanije MIRRA. Jer baš te godine je bila usvojena nova strategija razvoja kompanije za narednih 5 godina.

 • Otvaranje novih i savremenih brend-zona u tržnim centrima, kao i u drugim gradovima Rusije i sveta sa ciljem pogodnosti za kupce i povećanja prepoznatljivosti brenda.
 • Širenje asortimana i lansiranje novih proizvoda na tržištu koji ispunjavaju uslove za nanokozmetiku.
 • Razvoj projekta «Ekspanzija», koji pomaže u osvajanju novih gradova i zemalja.
 • Uvođenje novih programa orijentisanih prema klijentima.
 • Poboljšanje programa rada sa klijentima i partnerima. Razvoj nadležnog marketinga.

Tokom svih ovih godina kompanija MIRRA:

 • Dobila više od 60 međunarodnih nagrada .
 • Učestvovala je u desetinama izložbi širom sveta.
 • Otvorila je više od 140 filijala u Rusiji, ZND, baltičkim zemljama, Češkoj, Slovačkoj, Turskoj, Bugarskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Japanu, Evropi
 • 2016. godine kompanija MIRRA je otvorila svoju prvu kancelariju na Balkanskom poluostrvu u Republici Srbiji.